Mouku smícháme se solí a pepřem, přidáme máslo a vytvoříme hmotu podobnou drobence. Přidáme žloutek a 2-3 lžíce ledové vody. Vytvoříme hladké těsto. Necháme půl hodiny zabalené v potravinářské folii v lednici.
Z palice česneku ořízneme vršek tak, abychom viděli všechny stroužky, pokapeme olivovým olejem, zabalíme do alobalu a pečeme 45 minut.
Smícháme vnitřek pečeného česneku s kozím sýrem, bylinkami, solí a pepřem.
Cibuli opékáme se solí a pepřem na másle dozlatova. Po 5 minutách přidáme lžičku cukru, necháme zkaramelizovat. Poté přidáme lžíci kukuřice a pečeme 5 minut. Nakonec stáhneme z ohně a přidáme nasekanou bazalku.
Těsto vyválíme a dáme do koláčové formy. Potřeme ochuceným kozím sýrem, na to polovinu cibulovo-kukuřičné směsi, poté dáme rajčata nakrájená na kolečka, zakápneme olivovým olejem, osolíme, opepříme. Poté dáme zbytek cibulovo-kukuřičné směsi. Posypeme tymiánem, okraje potřeme rozšlehaným vejcem a necháme na 15 minut v lednici.