TĚSTO: 150g hl. špald. mouky, sůl, 80g studeného másla, 1 lžíce kakaa, 1 vejce, 40g pískového cukru Smícháme moluku se špetkou soli, uprostřed uděláme důlek do kterého dáme nakrájené máslo, kakao vejce, cukr a asi 4 lžíce studené vody. Rychle uhněteme na hladké těsto a uděláme z něj kouli. Zabalíme ji do fólie a necháme chladit asi 30 minut. Pak těsto rozválíme a vyložíme jím vymazanou rozevírací formu (∅ 26cm), nesmíme zapomenout udělat vysoký okraj. NÁPLŇ: 500g netuč. tvarohu, 4 vejce, 160g písk. cukru, 2 vanilk. cukry, 3 lžíce solamylu, 250g mascarpone Smícháme tvaroh s vejci a oběma cukry, pak vmícháme škrob a lehce ušlehané mascarpone. Tvarohovou hmotou potřeme těsto ve formě a uhladíme. DROBENKA: 125g špald. polohr. mouky, 1 lžíce kakaa, 1 lžička inst.kávy, 100g pískového cukru, 100g másla Všechny sypké ingredience smícháme a přidáme máslo nakrájené na vločky. Zpracujeme na drobenku a tu stejnoměrně nasypeme na tvaroh. Koláč pečeme asi 45-50 minut na 180°C (horkovzduch 160°C). Po upečení necháme koláč vychladnout, můžeme ještě pocukrovat.