Staňte se našimi fanoušky na:

Koláč z ricottového těsta

Autor receptu: Sůl nad zlato (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Upečte korpus z ricottového těsta (podle receptu "Různá těsta do formy Ø 23 cm). Smíchejte vejce s ementálem, smetanou, solí a pepřem. Vyndáme korpus z chladničky a odstraníme obal. Korpus posypte vyškvařenou slaninou a přelijte směsí vajec, sýra a smetany. Pečte 35-35 minut na 180°C. Na posledních 5 minut trochu svlažte teplotu trouby, aby kůrčička zezlátla.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!