Z části mléka, cukru a droždí udělat kvásek. Mouku prosijeme do mísy, přidáme sůl, rozšlehané žloutky ve zbylém mléce, olej a kvásek. Z vykynutého těsta odebereme kus ( 200 -230 g ), uděláme kouli, dáme na pečící papír, který jsme si předem vystřihli do tvaru kruhu - průměr asi 32 cm. Malým válečkem stejnoměrně rozvalujeme od středu do všech stran, okraje necháme trošinku tlustější. Dáme na plech i s papírem, naneseme nádivku a stejnoměrně po celé ploše rozetřeme. Posypeme strouhaným perníkem a drobenkou. Pečeme na prostřední mřížce na 200°C dočervena. Vychladlé koláče pokropíme rozpuštěným máslem, okraje pomažeme a máslo necháme ztuhnout, po ztuhnutí pocukrujeme. Z těsta uděláme 6 - 7 ks koláčů podle velikosti. http://www.tradicnirecepty.cz/moucniky/nadivky-do-kolacu-zelna-tvarohova-makova-a-hruskova/