Droždí rozmícháme s polovinou vlažného mléka, lžící cukru a 2 lžícemi mouky. Na teplém místě necháme vzejít kvásek. Zbytek mouky prosejeme do mísy, přidáme špetku soli, citronovou kůru, žloutky, zbytek cukru i vlažného mléka, vzešlý kvásek a nakonec rozpuštěné máslo. Vypracujeme hladké těsto, zakryjeme ho a necháme na teplém místě 30 minut kynout. Pak ho zlehka propracujeme a necháme znovu vykynout. Mezitím si připravíme náplň - ´tvaroh smícháme s moučkovým a vanilkovým cukrem i vejcem. Pak do něj přidáme rozinky. Vykynuté těsto rozdělíme na 26 kousků a vytvoříme z nich placičky. Na každou dáme trochu náplně, kterou pak do těsta zabalíme. Bochánky rozložíme na vymaštěné plechy a necháme 15 minut kynout. Pak do středu bochánků vymačkáme důlky, okraje těsta potřeme rozšlehaným vejcem a důlky vyplníme džemem. Nakonec koláčky posypeme drobenkou (60g hr.mouky+60g krupic.cukru+50g másla). Koláčky pečeme v předehřáté troubě na 180°C asi 25 minut. Necháme vychladnout.