Do většího rendlíku dáme kuře, všechnu zeleninu, opepříme, osolíme, zalijeme do poloviny vodou a navrch dáme alobal, přiklopíme a vaříme na mírném ohni, až kuře změkne. Vařené kuře vyndáme, vývar přecedíme a necháme vychladnout, z kuřete odstraníme kůži, vykostíme, prsíčka odřízneme a dáme stranou, zbytek kuřete rozkrájíme na malé kousky. Připravíme si bešamel, odstavíme z ohně, necháme zchladnout a přidáme žloutek, trochu sýra, zamícháme a postavíme na teplé místo. Prsíčka a jazyk nakrájíme na plátky, uvaříme kolínka, přecedíme je, zamícháme do nich máslo a hodně posypeme strouhaným sýrem. Dáme na mísu a doprostřed nandáme kousky kuřete. To všechno zalijeme bešamelem a rozložíme plátky jazyka a prsíček. Můžeme si k tomu dát kompot nebo salát.