Staňte se našimi fanoušky na:

Kompot bez zavařování

Autor receptu: Estrella (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Ovoce (jablka, třešně, broskve, meruňky atd.) napěchujte do sklenic a zasypte cukrem. Zalijte nálevem připraveným z horké vody, cukru a přidejte kyselinu citronovou (kromě konzervačních vlastností zabrání zhnědnutí ovoce. Uzavřené sklenice s ovocem poskládáte do vyššího plechu s vodou, dáte do trouby zapnuté na 200°C a asi 1/2 hodiny necháte běžet.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!