Staňte se našimi fanoušky na:

Konfitovaná treska s mrkví

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Smíchejte mátu, česnek, sůl a chilli a směsí potřete ryby. Rozložte je do malého pekáčku těsně vedle sebe, zalijte olejem a nechte 3 hodiny marinovat. Troubu předehřejte na 180°C a pečte v ní ryby 30 minut. Zatímco se peče ryba, připravte si přílohu. V kastrolu rozpalte tuk a opékejte na něm asi 6 minut mrkev. Na poslední 2 minuty přidejte kmín a harissu. Podlijte, osolte a duste ještě 2 minuty. Vypněte a vmíchejte nasekaný koriandr. Ryby vyjměte a dejte na talíř. Prošlehejte citronovou šťávu, petrželku, cukr a vodu se 4 lžícemi horké šťávy z pečení. Touto zálivkou ryby polijte a podávejte je s pikantní mrkví.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |20. listopadu 2014
ryby miluji 1++ Odpovědět
piškot |29. září 2014
ryby ano Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!