Smícháme vodu, 80 g soli, 4 snítky rozmarýnu a drcený česnek. Do tohoto láku naložíme maso a necháme ho aspoň 24 hodin marinovat.
Poté maso opláchneme pod tekoucí vodou a dáme do pekáče. Přidáme k němu rozmarýn a česnek z láku a zalijeme ho rozpuštěným sádlem.
Dáme do trouby na 130 °C a konfitujeme (pečení nebo vaření v tuku) asi 3 až 5 hodin doměkka.
Poté bůček vylovíme a dáme ho na prkýnko, na maso dáme druhé prkýnko které zatížíme například balením mouky.
Bůček necháme vychladnout a poté ho nakrájíme na plátky a osmažíme na pánvi.
Kapustu nakrájíme na proužky a krátce povaříme v osolené vodě. Scedíme, vymačkáme vodu.
V kastrolu orestujeme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme kořenovou zeleninu a cibuli nakrájené rovněž na kostičky. Přilijeme smetanou, necháme chvíli zredukovat a zahustíme francouzským máslem (máslo smíchané s moukou v poměru 1:1). Na konci přidáme i kapustu.
Na talíř nandáme nejdříve kapustu, na ni položíme bůček a snítek čerstvého rozmarýnu.