Staňte se našimi fanoušky na:

Kopr na zimu v soli

Autor receptu: -1 (29 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • čerstvý mladý kopr
  • sůl

Pracovní postup:

Čerstvý,mladý kopr odřežeme,opláchneme a necháme oschnout.Drobně jej nakrájíme,promícháme se solí,upěchujeme do skleničky nebo kelímku,navrch nasypeme jěště sůl a uzavřeme.V chladničce vydrží i několik měsíců Dobrá rada - při použití musíme počítat s podílem soli.Hodí se do polévek,omáček a pomazánek.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

-1 |12. července 2013
díky Odpovědět
H-D |28. června 2013
supeer Odpovědět
b* |24. června 2013
dělám stejně Odpovědět
q |24. června 2013
kopru máme letost dost,zkusím Odpovědět
E- |24. června 2013
wau,dobrá klasika Odpovědět
PF*13 |24. června 2013
dobrý tip Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!