Na osoleném olivovém oleji osmahneme dozlatova na proužky nakrájenou cibuli. Na pánev nalijeme sójovou smetanu smíchanou s vodou a chvíli za stálého míchání povaříme. Kopr opláchneme, nasekáme najemno a přidáme do omáčky. Dochutíme solí, pepřem a citronem. Brambory nakrájené na kostky předvaříme v osolené vodě cca 7 minut. Poté je naskládáme na plech vymazaný olivovým olejem. Můžeme ochutit kari kořením, tymiánem a drceným kmínem. V troubě pečeme do té doby, než budou hotové. Nebo lze k tomu udělat knedlíky. Rohlíky nakrájíme na kousky, zakápneme sójovou smetanou a přidáme nastrouhané uzené tofu, nasekanou petrželku a sůl. Všechny ingredience promícháme rukou, aby se lehce spojily. Poté vezmeme potravinářskou fólii a ze směsi vytvoříme dva malé oválky, které do fólie zabalíme. Knedlík vaříme ve vroucí vodě 10 - 15 minut.