Staňte se našimi fanoušky na:

Kořeněná káva

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Semínka kardamomu rozdrtíme. Pomeranč omyjeme. Kůru nastrouháme na nudličky, z dužiny vymačkáme šťávu. Mléko svaříme s mletou skořicí a pomocí elektrického strojku vyšleháme na mléčnou pěnu. Do každého šálku horké kávy vmícháme špetičku drceného kardamomu a lžičku vymačkané pomerančové šťávy. Nápoj ozdobíme skořicovou pěnou a nastrouhanými nudličkami pomerančové kůre.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!