Staňte se našimi fanoušky na:

Kořeněné hrušky

Autor receptu: Rena.KI (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Opláchnuté hrušky oloupeme, rozpůlíme, vykrojíme jádřince a pak hrušky hned dáváme do vody s kyselinou citronovou. Hrušky pak dáme do sklenic a zasypeme cukrem, doplníme kouskem celé skořice, badyánem a hřebíčkem. Zalijeme teplou vodou, sklenice zavíčkujeme a sterilujeme 25 minut na 85°C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!