Vejce ušleháme se 125ml vody a mlékem, přidáme prosátou mouku smíchanou s práškem do pečiva a špetkou soli. Těsto necháme 20-30 minut odpočinout. Cibuli nakrájíme na kostičky, česnek prolisujeme. Kukuřici a fazole necháme na sítu okapat. Mleté maso orestujeme na rozehřátém oleji. Přidáme cibuli a česnek a společně opékáme. Nakonec vmícháme okapanou kukuřici s fazolemi, osolíme a opepříme černým pepřem. Sejmeme z plotýnky a udržujeme teplé. Salát nakrájíme na silnější proužky, zakysanou smetanu rozmícháme s chilli omáčkou a dochutíme bílým pepřem a solí. Na pánvi rozehřejeme olej a z těsta upečeme 4 tenké palačinky - udržujeme teplé. Do středu každé palačinky dáme čtvrtinu masové směsi, salátu a trochu pikantní omáčky. Palačinky opatrně srolujeme a šikmo překrojíme. Každou porci zabalíme do pergamenového papíru nebo papírového ubrousku a naservírujeme na mísu. Ozdobíme lístky petrželky a zbylou omáčku podáváme zvlášť.