Staňte se našimi fanoušky na:

Kości z brzoskwiniami - kostky

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vejce vyšleháme s cukrem a vodou do pěny a vmícháme mouku. Těsto nalijeme do vymazaného a vysypaného pekáčku (30x40cm). Pečeme asi 15 minut na 200°C, ne cháme vychladnou v pekáčku. Z mléka, cukru a pudinku uvaříme hustý krém a následně necháme vychladnout (stále mícháme). Máslo (změklé) utřeme s vanilkovým cukrem do pěny, přidáme tvaroh a znovu utřeme. Do pěny po částech přidáváme pudink a vyšleháme na hladký krém. Do krému nakonec vmícháme nakrájené broskve (část si dáme stranou). Hotový krém rozetřeme na vychladlý korpus v pekáčku, smetanu našleháme se ztužovačem a potřeme povrch krému. Dáme do ledničky a necháme aspoň 5 (můžeme i více) hodin tuhnout. Nakonec posypeme čokoládovou rýží (nebo nastrouhanou čokoládou) a nakrájíme na kostky. Vyndáme z pekáčku a každou kostku ozdobíme kouskem broskve.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |15. února 2015
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!