Vejce vyšleháme s cukrem a vodou do pěny a vmícháme mouku. Těsto nalijeme do vymazaného a vysypaného pekáčku (30x40cm). Pečeme asi 15 minut na 200°C, ne cháme vychladnou v pekáčku. Z mléka, cukru a pudinku uvaříme hustý krém a následně necháme vychladnout (stále mícháme). Máslo (změklé) utřeme s vanilkovým cukrem do pěny, přidáme tvaroh a znovu utřeme. Do pěny po částech přidáváme pudink a vyšleháme na hladký krém. Do krému nakonec vmícháme nakrájené broskve (část si dáme stranou). Hotový krém rozetřeme na vychladlý korpus v pekáčku, smetanu našleháme se ztužovačem a potřeme povrch krému. Dáme do ledničky a necháme aspoň 5 (můžeme i více) hodin tuhnout. Nakonec posypeme čokoládovou rýží (nebo nastrouhanou čokoládou) a nakrájíme na kostky. Vyndáme z pekáčku a každou kostku ozdobíme kouskem broskve.