Ze surovin na košíčky vypracujeme hladké těsto, necháme ho v chladu odpočinout, pak ho natlačíme tence do vymaštěných formiček košíčků a upečeme v horké troubě, aby byly spíš bledší. Vychladlé košíčky, pokud je podáváme ihned, naplníme náplní 1 a povrch můžeme polít čokoládou, ozdobit dílkem mandarinky, kuličkou vína nebo celou mandličkou a bezlepkovou šlehačkou. Košíčky do zásoby můžeme přelít polevou. Náplň: 200g fruktózy, 1/8l vody, 200g strouhaných mandlí/ořechů/, 2 bílky, kůra z 1/2 citronu Fruktózu svaříme s vodou (asi 5 minut), vmícháme strouhané ořechy nebo mandle (může být i směs), přidáme bílky a citronovou kůru. Poleva: 200g fruktózy, 2-3 lžícemi horké višňové šťávy, kandované ovoce Fruktózu smícháme s horkou šťávou a ozdobíme kouskem kandovaného ovoce.