Z mouky a másla zpracujeme drobenku, oddělíme žloutky od bílků. Z drobenky , žloutků, vína a 100g cukru vypracujeme těsto a necháme hodinu v chladničce odpočinout. Mléko a 100g cukru přivedeme k varu, přidáme kokos a za stálého míchání povaříme. Odstavíme a přimícháme nastrouhané piškoty a ochutíme rumem a vanilkovým cukrem. Těsto rozválíme na 3-4 mm silnou placku, ze které vykrájíme kolečka o průměru asi 4 cm, placičky potřeme jedním rozšlehaným bílkem, jednotlivá kolečka dáme do malých formiček - košíčků. Naplníme je kokosovou náplní (cukrářským sáčkem) a do středu zapíchneme oloupanou mandli. Košíčky pečeme asi 15 minut ve středně vyhřáté troubě dorůžova. Upečené košíčky necháme vychladnout, vyklopíme je a povrch ozdobíme kouskem kandovaného ovoce.