Staňte se našimi fanoušky na:

Košíčky s vaječným a pařížským krémem

Autor receptu: Nicky (14 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všechny ingredience smícháme, dobře vypracujeme těsto a necháme do druhého dne odpočinout v lednici. Košíčky tvoříme ve formičkách a pečeme v předem předehřáté troubě. Krém:Vejce, cukr a vanilkový cukr šlehat ve vodní lázni do zhoustnutí (trvá to asi 20-30 minut-vejce nejprve nabudou a poté klesnou), po vychladnutí zašlehat postupně do másla (vaječný základ má hustotu asi jako lepkavější piškotové těsto, zdá se řídký, ale po vychladnutí a zašlehání do másla je akorát). Ochutit rumem, nemusí být.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Januse |11. prosince 2013
tak ještě mě čeká jeden druh cukroví a to je ten Váš, foto pěkné tak se do toho pustím snad se i to povede jako Vám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!