Na šťávu: 1/4 bujónu 1 lžička sladkého kečupu 1 lžička worčestrové omáčky 1 lžička sójové omáčky 1 lžička kukuřičného škrobu 100 ml vody Ve vodě rozpustíme bujón, přidáme sójovou a worčestrovou omáčku, kečup a kukuřičný škrob. Nakrájenou kotletu naklepeme a okraje nepatrně nařízneme. Mírně osolíme z obou stran, z jedné strany opepříme a potřeme hořčicí. V pánvi na rozehřátý olej klademe maso potřené hořčicí dolů. Kotlety opečeme, obrátíme a na každý plátek dáme trochu nastrouhaného sýra a zasypeme jej šunkou nastrouhanou na hrubo. Opečené maso dáme na talíře a do výpeku v pánvi vlijeme připravenou směs a necháme přejít varem. Šťávou přelijeme kotlety na talířích. Podáváme s hranolky,opečenými brambory a tatarskou omáčkou.