Staňte se našimi fanoušky na:

Kotlety pecene v alobalu se zeleninou

Autor receptu: jana.kucerkova.1 (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kosti odkrojime, maso omyjeme a osusime. Naklepeme je, pote osolime a opeprime. Cesnek oloupeme a prolisujeme do tri lzic oleje. Smesi potreme kotlety a v uzavrene nadobe je nechame v chladnicce dve hodiny marinovat. Potom je vyjmeme, z jedne strany kotletu osusime a tu potreme rajcatovym protlakem, na ktery polozime platek slaniny. Timto zpusobem upravime vsechny kotlety. Pripravime si ctyri kusy silnejsiho nebo dvojiteho alobalu. Zevnitr alobal potreme olejem. Troubu predehrejeme na 180 stupnu. Feferonku omyjeme, osusime a rozkrojime, vyjmeme seminka a nakrajime na kousky. Cibule oloupeme a rozkrajime na tenke platky. Papriku omyjeme, osusime a rozpulime. Vyjmeme seminka, potom nakrajime na prouzky. Na kazdy alobal rozdelime kotlety, ktere posypeme nakrajenou cibuli, feferonkou a paprikou. Alobal dobre uzavreme, vlozime do trouby, nejlepe na plechu nebo v pekacku a peceme priblizne 35 minut. Potom alobaly rozrizneme. Kotlety podavame s varenym nebo opekanym bramborem a zdobime kaderavou petrzelkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

freya |8. května 2013
ukládám Odpovědět
petulka18 |7. května 2013
mnamka :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!