1. varianta Libové kotlety naklepat, osolit, opepřit, opaprikovat. Na každou kotletu položíme 2 plátky salámu, cibuli na kolečka, pokapeme kečupem. Zabalíme do alobalu, dáme do trouby péci asi 3/4 hodiny. Možno připravit předem a nechat proležet. 2. varianta Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a položíme na čtverec alobalu potřený máslem. Na každou kotletu dáme zeleninu - rajčata, papriky -nakrájené na kostičky, osolíme, zakapeme kečupem a zabalíme. Pečeme na plechu 20 min. 3. varianta Kotlety nebo plátky vepřového masa naklepeme, osolíme, opepříme a okořeníme Vegetou nebo Kari kořením. Jednotlivé plátky balíme do alobalu: na plátek okořeněného masa dáme 2 čtvrtky oloupaného jablka, pokapeme kečupem přidáme kousek másla nebo trošku oleje. Důkladně zabalíme, dáme na plech a pečeme v troubě dobře vyhřáté 1/2 - 3/4 hodiny. Podáváme s brambory a oblohou.