Maso naklepeme, osolíme, dost opepříme, posypeme grilovacím kořením a z obou stran potřeme kečupem. Dáme asi 2 hodiny odležet v chladu. Hlívu nakrájíme na nudličky a na lžíci másla osmahneme doměkka. Mozzarellu rozkrájíme na plátky. Těsto rozkrojíme na třetiny a každou třetinu rozválíme na obdélník. Do středu těsta položíme odleželou kotletu. Na maso dáme vrstvu opečené hlívy a navrch naklademe plátky mozzarelly. Náplň zabalíme do těsta, utvoříme balíčky tak, že nejprve přehneme delší strany těsta přes maso a pak zabalíme kratší strany. Balíčky dáme na plech s pečícím papírem, potřeme je rozšlehaným vejcem a pečeme při 200°C asi 30-40 minut dozlatova. Podáváme teplé se zeleninovým salátem.