Staňte se našimi fanoušky na:

Kotlety z vemínka

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Vemínko uvaříme v osolené vodě doměkka. Měkké vemínko scedíme a necháme vychladnout. Nakrájíme stejně velké plátky, opepříme, osolíme a obalíme v mouce, vajíčku a strouhance. Na rozpáleném tuku smažíme po obou stranách dočervena. Ke kotletám podáváme vařené brambory, bramborovou kaši a saláty ze syrové zeleniny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |24. ledna 2013
jen ho někde sehnat Odpovědět
ferry.koprda|16. února 2015
Kde je ta kost??? Kotleta je maso s kostí !!!! Bez kosti s tomu říká Ř Í Z E K !!!!! Šikovný řezník soukromník to většinou rád objedná individuálně. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!