Česnek očistěte, oloupejte, a nasekejte nadrobno. Dejte ho do mísy, přidejte oba druhy sójové omáčky, kari pastu, citronovou šťávu, lžíci oleje, sůl, pepř a dobře rozmíchejte. Kuřecí prsa nejprve opláchněte, osušte papírovou utěrkou a nakrájejte na menší kostky. Napíchejte je na špízy a přendejte je do připravené marinády. Nechte alespoň 60 minut odležet v lednici. Během marinování špízky obracejte. Mrkev, ředkvičky a jarní cibulky očistěte a nakrájejte na menší kousky. Spařte je ve vroucí osolené vodě, sceďte a udržujte teplé. Špízy vyjměte z marinády a nechte chvíli okapat. V pánvi rozehřejte zbylý olej a špízy opečte ze všech stran dozlatova. Podávejte je se zeleninou a dušenou rýží. Podle libosti můžete doplnit plátkem citronu a různými omáčkami.