Staňte se našimi fanoušky na:

Krakonošův guláš

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Ma másle osmahneme pokrájené maso,poté ho vyjmeme.Na výpeku orestujeme nakrájenou cibulku a pórek.Vmícháme mletou papriku,rajský protlak,česnek utřený se solí a přidáme koření.Základ lehce podlijeme vodou,vložíme osmahnuté maso a dusíme.Před koncem je-li dost měkké,přimícháme jogurt,houbové koření,majoránku a nakrájené papriky.Mícháme a krátce 5 minut povaříme.Příloha bramboráky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!