Staňte se našimi fanoušky na:

Králíček v houbové omáčce

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Králíka vykostíme, kousky naklepeme, obalíme v mouce a osmahneme na oleji. Houby předem na 2 hodiny namočíme do studené vody. Osmahlé kousky masa osolíme, podlijeme vodou z máčených hub, přidáme i houby a dusíme doměkka. Pak maso vyjmeme a omáčku zahustíme moukou rozkvedlanou s vodou rozředěné v zakysané smetaně. Omáčku povaříme, vložíme zpět maso, prohřejeme a vše dochutíme octem a solí a posypeme petrželovou natí. Podáváme s rýží Natural nebo celozrnnými těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!