Staňte se našimi fanoušky na:

Králičí jehla

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Králičí maso lehce naklepeme, osolíme. Nasekaný a odblaněný mozeček podusíme na másle s vejci a na krájenou šunkou. Tuto směs pokládáme na králičí medailonky, zabalíme a osolené napíchneme na jehlu a upečeme na oleji. Po upečení maso vyjmeme, olej slijeme a přidáme máslo, žampiony nakrájené na plátky a podusíme. Podušenou šťávu ochutíme citronovou šťávou. Podáváme s hranolky, s bramborami a zeleninovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!