Staňte se našimi fanoušky na:

Králičí maso s tymiánem

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Smícháme bílé víno s pepřem, tymiánem, drceným česnekem a olejem. 2) Do této směsi dáme maso a necháme ho přes noc marinovat. 3) Králičí maso vyjmeme z marinády, osolíme a opepříme. 4) Anglickou slaninu nakrájíme na větší kostičky, šalotku na jemno. 5) V hrnci necháme rozpustit trochu másla a na něm smažíme šalotku a anglickou slaninu. Po chvíli přidáme i králičí maso. 6) Zalijeme ciderem, prudce vaříme, dokud se nesvaří na polovinu objemu. Pak přidáme kokosové mléko a pepř. Pečeme na 120 °C doměkka. 7) Po upečení vyjmeme maso, omáčku zahustíme máslem a podáváme s těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |7. března 2016
super Odpovědět
objev |21. srpna 2014
chuťovka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!