Staňte se našimi fanoušky na:

Králičí předek na smetaně

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Králičí maso protáhneme nudličkami slaniny, pak na másle osmahneme nakrájenou zeleninu, přidáme koření, položíme navrch maso a podlijeme. Pečeme v troubě a maso podle potřeby podléváme tukem a horkou vodou, aby se tuk nepřipaloval.Když je maso měkké, vyndáme je na mísu. Zbylou šťávu zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku a povaříme. Omáčku prolisujeme a dochutíme citronovou šťávou. Podáváme s houskovými knedlíky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!