Staňte se našimi fanoušky na:

Králičí ragů po selském způsobu

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Králíka nakrájíme na porce, potřeme máslem a hořčicí, osolíme, opepříme. Zbylé máslo rozpustíme s olejem a maso v něm opečeme.Vyškvaříme na kostičky slaninu a na plátky nakrájené houby v ní osmahneme, osolíme a opepříme. Přidáme k masu a podlijeme vodou. Dusíme v troubě. Měknoucí maso podlijeme vínem a dodusíme. Měkké maso zalijeme smetanou, ve které jsme rozkvedlali mouku, a povaříme. Jako příloha se podává dušený hrášek, vařený květák a brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

DAMI |27. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
jana.remkova.7 |7. ledna 2013
Nááádherný recept na králíka!!!!! Odpovědět
evahu |5. ledna 2013
to bude dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!