Staňte se našimi fanoušky na:

Králík na červené řepě

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • podle potřeby olivový olej
  • bílý-podle chuti pepř
  • podle chuti sůl
  • zeleninový podle potřeby vývar
  • 1 lžička máslo
  • syrová, 200 g červená řepa
  • hřbet, cca 400 g králičí
  • lák ze sterilizované červené řepy-, cca 2 dl
  • 2 stroužky česnek

Pracovní postup:

Králičí hřbet naložíme přes noc do láku ze sterilizované řepy. Na druhý den díly osolíme, opepříme bílým pepřem a potřeme rozetřeným česnekem. Opečeme na pánvi s olivovým olejem. Řepu oloupeme, nakrájíme na tenčí nudličky a přidáme k opékanému masu. Vše přeložíme do pekáčku, zalijeme trochou vývaru, přidáme kousek másla a pečeme do změknutí masa. Během pečení obracíme a poléváme výpekem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pavlinf |8. července 2013
dobrota Odpovědět
Lenny |1. července 2013
famózní dobrota Odpovědět
sari |30. června 2013
1* super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!