Králík na česneku s kedlubnovým zelím, Ingredience pro 4 osoby: 800 g králičího masa, 800 g kedlubny, 3 pl řepkového oleje, čerstvé bylinky, 300 g celozrnného toustového chleba, 2 vejce, sůl, pepř, 2 větší mrkve, 2 cibule, 1 menší celer, 5 stroužků česneku, muškátový květ, 1 pl octa. 1 pl hnědého cukru Bylinkové knedlíky: toustový chléb nakrájíme na kostičky a pokapeme mlékem, přidáme žloutky a bylinky a promícháme se sněhem s bílků. Ochutíme solí, pepřem a muškátovým květem. Vše zabalíme do alobalu a pečeme v troubě vyhřáté na 160 °C cca 15 minut. Králičí maso orestujeme z obou stran a vyjmeme z hrnce. Poté si vyrobíme zeleninový základ z kořenové zeleniny a cibule. Na závěr zarestujeme na plátky nasekaný česnek a vše zalijeme vývarem. Králičí maso vložíme do základu a dáme do trouby. Pečeme doměkka. Kedlubnové zelí: kedlubnu nakrájíme na nudličky a orestujeme na olivovém oleji. Poté přidáme trochu vody a necháme podusit. Kedlubnu provaříme doměkka. Ochutíme octem a cukrem. Doba přípravy: 2 hodiny