Staňte se našimi fanoušky na:

Králík na cibuli a jalovci

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Králíka protáhneme nudličkami slaniny a osolíme. Zpěníme nakrájenou cibuli, vložíme králíka, opečeme po všech stranách, až maso zbělá. Pak přidáme koření, podlijeme, osolíme a vložíme do vyhřáté trouby. Během pečení podléváme a přeléváme vypečenou šťávou.Měkké maso vyjmeme, zapražíme moukou, zasmahneme, podlijeme, povaříme a prolisujeme přes síto. Porce masa přeléváme omáčkou. Podáváme s bramborami nebo rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |1. května 2013
Zajímavé, ukládám. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!