Staňte se našimi fanoušky na:

Králík na cibuli podlévaný smetanou

Autor receptu: -Suiteki (80 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nakrájíme 3 středně velké cibule a v pekáči na sádle necháme zpěnit ,orestujeme v ní osoleného králíka,podlijeme vodou,přiklopíme a dáme péct do trouby. Půl hodiny před koncem polijeme králíka 33% smetanou. Necháme dopéct a podáváme se sladkým zelím a houskovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Arabela |15. června 2013
Králíka miluji, masíčko je pohádka. A tohleto je zvláště specialitka. Uložím a vyzkouším, díky. :-))) Odpovědět
Anna1960 |3. června 2013
zajímavé Odpovědět
-Suiteki |31. května 2013
Nezdá se to,ale nikdy jsem králíka nejedla ale todle chutná vážně výborně. Smetana spolu s cibulí vytvoří výborný sosík,kterým se přelijí knedlíky a se zelím umm..no prostě po tom bych se mohla utlouct :) Odpovědět
aB |31. května 2013
no nevím , smetana , zelí... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!