Staňte se našimi fanoušky na:

Králík na oreganu

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Králíka naporcujeme, osolíme, posypeme oreganem, vložíme do pekáčku nebo kastrolu, podlijeme vodou, přidáme kousek másla a dusíme v troubě pod pokličkou. Když je maso měkké přidáme kečup a promícháme. Příloha - rýže, brambor, nebo co uznáme za vhodné.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |1. května 2013
Zajímavé, ukládám. I když ho moc často nemáme.... Odpovědět
jana.remkova.7 |9. března 2013
Hmm, na oregánu jsem ještě nezkoušela. Zase tak často nemám králíka, ale zkouším je na všechny způsoby. Zatím vede béřovický králík:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!