Staňte se našimi fanoušky na:

Králík na paprice

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso naporcujeme, osolíme a zprudka opečeme na třetině tuku.Nakrájíme cibuli, zpěníme na zbylém tuku, přidáme mletou a nakrájenou zelenou papriku, podusíme a zalijeme vývarem. Do základu přidáme králičí maso a dusíme doměkka.Během dušení maso podléváme a porce obracíme.Měkké maso vyjmeme a dáme do kastrolu.Šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme moukou, zasmahneme, zalijeme vývarem a vaříme nejméně 1 hodinu.Před koncem varu přidáme smetanu, osolíme, přecedíme na porce králíka a společně podusíme. Podáváme s houskovým knedlíkem, s rýží nebo těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

klara4 |13. února 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!