Krůtí roláda se žampiony
45
0
0
Na oleji opražíme na kousky nakrájenou cibuli. Přidáme naporcovaného králíka a ze všech stran osmažíme, aby se maso zatáhlo. Zaprášíme sladkou paprikou a zalijeme trochou vývaru. Přidáme pár kuliček nového koření, bobkový list a sůl a necháme cca hodinu dusit - podle potřeby přilíváme vývar (tak aby se maso nepřipálilo, ale aby zároveň moc neplavalo). Jakmile je maso měkké (cca 1 hodina), dáme je bokem a do omáčky vmícháme sladkou smetanu. Hladkou mouku na zahuštění můžete rozmíchat ve smetaně nebo ve vodě - necháme ještě cca 20 minut povařit. Na závěr můžete přidat citronovou šťávu nebo trochu kysané smetany. Dochutíme a podáváme - my nejraději s těstovinami (kolínky).