Staňte se našimi fanoušky na:

Králík na zelenině podle pana Jeníka

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Králíka naporcujeme,opláchneme a osušíme.Na klínky nakrájenou slaninou naso našpikujeme,osolíme,opepříme a okořeníme tymiánem a ostatním kořením,dále potřeme lisovaným česnekem.Okořeněné porce masa vkládáme do sádlem vymazaného pekáče,zasypeme nakrájenou zeleninou a většími kusy cibule.Podlijeme trocjou vody a zakryjeme.Během pečení králíka obracíme a podléváme výpekem.Pečeme asi1.5 hodiny při 180 stupních.Podáváme s bramborovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |16. listopadu 2013
pan Jeník umí!!!! Super, dělám podobně. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!