Staňte se našimi fanoušky na:

Králík pečený na oleji s česnekem po španělsku

Autor receptu: BarusatkoG (253 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Králíka vykostíme, nakrájíme na porce, lehce je naklepeme, potřeme česnekem utřeným se solí, trochu opepříme a v pánvi na rozpáleném oleji upečeme po obou stranách do růžova. Upečené proce králíka urovnáme na mísu, ozdobíme hlávkový salátem a na dílky nakrájeným citronem. Podáváme jako hlavní chod se smaženými brambory a španělskou majonézou (tj. okořeněná majonéza ochucená utřeným česnekem).

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!