Staňte se našimi fanoušky na:

Králík po čínsku

Autor receptu: zimolka (250 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Králičí stehna a hřbet vykostíme a nakrájíme na proužky. Osolíme, pokapeme worčestrem, přidáme lžičku hořčice, Vegetu speciál, trošku oleje a opepříme. Promícháme a necháme proležet. Prudce opékáme na oleji, asi po 2 minutách přidáme na proužky nakrájená králičí játra a pórek. Za stálého míchání opékáme ještě 2-3 minuty.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!