Staňte se našimi fanoušky na:

Králík po staročesku

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěného králíka naporcujeme na menší části, bůček nakrájíme na kousky podle kostí, maso potřeme česnekem utřeným se solí, poprášíme zázvorem, dáme do pekáčku a podusíme.Maso jsme podlili vodou.Měknoucí maso dáme do předehřáté trouby a upečeme dozlatova.Během pečení přeléváme šťávou z masa. Podáváme s bramborovými nebo chlupatými knedlíky a dušeným zelím.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.remkova.7 |11. září 2013
Super, ten se mi moc líbí :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!