Staňte se našimi fanoušky na:

Králík s hořčicí a vodkou

Autor receptu: Fíííra (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zadek králíka odblaníme, osolíme a potřeme hořčicí. Maso dáme do rozehřátého másla a pečeme za občasného podlévání. Až ke konci pečení maso podlijeme a upečené přendáme na mísu, přelijme šťávou a vodkou, pak zapálíme. Jako příloha se hodí brambory nebo hranolky a salát.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!