Mouku prohněteme s máslem na drobenku, přidáme žloutky, cukr, mleté mandle, karob a vanilkový cukr, rychle vypracujeme těsto a zabalíme do fólie. Necháme v chladničce asi půl hodiny odpočinout. Na krém promícháme obě mléka, přidáme cukr, mandle a rýžovou mouku, promícháme a uvaříme za stálého míchání hustý krém. Za občasného promíchání ho necháme úplně vychladnout. Vychlazené těsto vyválíme na pomoučeném vále na sílu asi 3 mm, vykrájíme kolečka s průměrem větším než mají formičky, pak je vyložíme těstem a přimáčkneme k okrajům. Koláčky naplníme krémem, povrch náplně ozdobíme mřížkami ze zbytku těsta. Dáme ho do vyhřáté trouby a pečeme asi 45-50 minut na 180°C. Hotové koláčky můžeme dozdobit šlehačkou a kokosovými chipsy.