Žloutky vyšlehejte se špetkou soli a cukrem - šlehejte v el. šlehači aspoň 3 minuty na nejvyšší obrátky (pokud budete šlehat na méně obrátek nebo ručně, šlehejte déle). Když začnou houstnout, asi jako sníh nebo husté těsto (musí dělat cestičky a těstíčko se bude držet vprostřed mísy), jsou připravené. Pak pokapejte citron. šťávou a promíchejte. Hmotou naplňte malé hlubší vymazané formičky a pečte prvních 5 minut na 150°C (těsto se musí vyfouknout), pak teplotu stáhněte na 100°C a dopečte dalších asi 45 minut. Až se vám bude zdát, že jsou hotové, vezměte 1 formičku, vyklepněte a cukroví rozlomte - pokud je uvnitř suché, můžete vyndat celou várku. Může se stát, že cukroví nepůjde hned vyklepnout - nechte ho trochu vychladnout, pak poklepte dno formičky a cukroví by se mělo uvolnit.