Staňte se našimi fanoušky na:

Křehotinky z Vysočiny

Autor receptu: šporhet (5 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
26× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všechny ingredience (kromě oleje) zpracujeme na těsto a to necháme půl hodiny odležet. Pak odleželé těsto rozválíme a nakrájíme rádýlkem na čtverce nebo obdélníky. Každý vykrojený čtverec v prostředku nakrojíme a smažíme na oleji. Po usmažení křehotinky pocukrujeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucinka34 |30. řijna 2013
1+ vyzkouším :-) Odpovědět
Penelope |30. řijna 2013
Hezký název...vyzkouším :) Odpovědět
Januse |20. září 2013
zajímavý název, vyzkouším Odpovědět
Bohu |7. září 2013
ukládám vyzkouším Odpovědět
Teris19 |7. července 2013
mňam Odpovědět
Lenny |19. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Sofii |14. června 2013
připomíná mi to boží milosti od babičky :-) Odpovědět
Aidel |9. června 2013
zkusím :-) Odpovědět
Mona22 |9. června 2013
vyzkouším Odpovědět
pajunc |9. června 2013
super :) uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!