Staňte se našimi fanoušky na:

Křehotinky z Vysočiny

Autor receptu: šporhet (5 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
26× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všechny ingredience (kromě oleje) zpracujeme na těsto a to necháme půl hodiny odležet. Pak odleželé těsto rozválíme a nakrájíme rádýlkem na čtverce nebo obdélníky. Každý vykrojený čtverec v prostředku nakrojíme a smažíme na oleji. Po usmažení křehotinky pocukrujeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

PetulkaH |9. června 2013
receptík vyzkoušim Odpovědět
martinnatr |9. června 2013
super Odpovědět
macik |9. června 2013
zkusim Odpovědět
janas|11. června 2013
vypadá to jednoduše, musím vyzkoušet Odpovědět
ekoeva|9. června 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!