Staňte se našimi fanoušky na:

Krém Pařížský

Autor receptu: q (213 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nastrouhanou čokoládu přisypeme do oslazené smetany ke šlehání a za stálého míchání přivedeme k varu a necháme vychladnout. Do vychladlé čokoládové smetany zapracujeme změklé máslo a vymícháme hladký krém.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Aidel |16. června 2013
Super Odpovědět
-1 |15. června 2013
dobrý recept,zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!