Staňte se našimi fanoušky na:

Krém z hub a bílých fazolí

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Omytou a oloupanou šalotku nakrájíme najemno a orestujeme na olivovém oleji. Na cibulový základ vložíme očištěné a nadrobno nakrájené houby, orestujeme je a stranou ponecháme část na ozdobení hotové polévky. Do kastrolu přidáme fazole i s nálevem. Vše podlijeme kuřecím vývarem a povaříme 20 minut. Nakonec zahustíme instantní jíškou podle návodu. Před koncem varu vložíme do polévky bobkové listy a zjemníme smetanou. Necháme přejít varem a dochutíme solí a drceným pepřem. Polévku v talířích ozdobíme snítkou čerstvého tymiánu a kousky orestovaných hub.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!