Listové těsto rozválíme na dva pláty a každý pečeme na plechu (propícháme vidličkou) asi 10-15 minut dozlatova.
Ve 300 ml mléka rozmícháme všechny pudinky, přidáme 200 g cukru a tři žloutky.
Zbylé mléko zahříváme, poté do něj vlijeme připravenou pudinkovou směs a vaříme 2 minuty za stálého míchání.
Z bílků ušleháme sníh a vmícháme ho do pudinku (může být i horký).
Zakryjeme potravinářskou fólií a necháme vychladnout.
Máslo vyšleháme na pěnu a po lžících přidáváme pudink za stálého šlehání.
Smetanu ušleháme se zbylým cukrem a semínky z vanilkového lusku dotuha.
Na plech dáme listové těsto, na to rozetřeme pudinkový krém a na to šlehačku. Aby nám při krájení nevytekl všechen krém, tak druhý plát nakrájíme na čtverečky o velikosti asi 6x6 cm a ty pak naskládáme na šlehačku.
Poprášíme moučkovým cukrem a dáme vychladit aspoň na 3 hodiny.