Staňte se našimi fanoušky na:

Krémová batátová polévka

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Cibuli, mrkev, brambory a zázvor nakrájíme na kostičky a opékáme chvíli na oleji. Zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a vaříme doměkka. 2) Po vychladnutí rozmixujeme, podáváme posypané sýrem feta a třeba čerstvými bylinkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
super Odpovědět
objev |11. listopadu 2014
Batátům se říká sladké brambory, i když s našimi bramborami moc společného nemají (snad jen to, že také pochází z Ameriky). Jejich chuť mi trochu připomíná mrkev. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!